XALETS DEL BOSC D’AUVINYÀ

Sant Julià de Lòria, Andorra

Modernitat I TRADICIÓ

Aquesta promoció de cases unifamiliars és ideal per als que busquen una llar en un entorn natural i tranquil.


Una oportunitat única per adquirir un habitatge a una de les zones més tranquil·les i belles d’Andorra amb unes vistes immillorables. Auvinyà, amb el seu encant rural, proporciona un entorn ideal per gaudir de la vida a l’aire lliure, mentre que la proximitat a Sant Julià de Lòria garanteix tots els serveis i comoditats necessàries.

Les cases d’aquesta promoció destaquen pels acabats de luxe i la meticulosa atenció als detalls. Cada habitatge ha estat dissenyat i construït amb materials de la més alta qualitat. Les façanes recobertes amb pedra rústica natural aporten una estètica elegant i duradora. A l’interior, els terres de parquet de fusta de color roure clar creen un ambient càlid i acollidor. A més, el sistema de calefacció per aerotèrmia assegura una eficiència energètica excepcional, proporcionant un confort tèrmic òptim. Cada racó d´aquestes cases reflecteix el compromís amb l´excel·lència i el bon gust.


No perdis l’oportunitat de viure a una casa de somni a Auvinyà!
Contacta’ns per a més informació i per programar una visita.

XALET HAB. BANYS SUP. PREU PLÀNOLS
24 • La Xicoia 3 3 240 m² 1.330.900 €
26 • La Flor de Neu 3 3 240 m² 1.341.600 €
27 • La Maduixa 3 3 240 m² 1.336.300 €
28 • El Cérvol 3 3 240 m² 1.353.200 €
29A • La Vinya 4 3 335,79 m² VENUT
29B • La Guingueta 3 3 259,49 m² 1.342.400 €

SOL·LICITAR MÉS INFORMACIÓ

C/ de les Escoles, 25/27 – Local 1, AD600, Sant Julia de Lòria – Principat d’Andorra

+376 741 486 | comercial@andorgest.com

00376 618080

8:00 a.m – 9:00 p.m

superfície

CASA SUPERFÍCIE m²
Planta Baixa 80,00
Planta Primera 80,00
Planta Segona 80,00
Total 240,00

FLOR DE NEU

Aquest projecte es tracta de la construcció d’un habitatge unifamiliar a la urbanització Marge i Terres Tarteres del Mig. L’edifici consta de tres plantes: planta baixa, la planta primera i planta segona. A la planta baixa, hi trobem el cuina-menjador i sala d’estar, un bany auxiliar i la zona del nucli d’escala i ascensor, tot envoltat amb una terrassa de 150.43 m². A la planta primera, hi ha un espai distribuïdor on es troba l’escala i ascensor, un passadís que dirigeix als 2 dormitoris i un bany, i per acabar, el dormitori principal amb bany en suite i balcó de 3,97 m². A la planta segona, hi ha la zona d’entrada a l’habitatge (el rebedor) que dona a l’escala i ascensor, o al safareig i al aparcament, d’aquest últim, podem accedir al balcó o a la sala de serveis.

superfície

CASA SUPERFÍCIE m²
Planta Baixa 80,00
Planta Primera 80,00
Planta Segona 80,00
Total 240,00

CASA XICOIA

Aquest projecte es tracta de la construcció d’un habitatge unifamiliar a la urbanització Marge i Terres Tarteres del Mig. L’edifici consta de tres plantes: planta baixa, la planta primera i planta segona. A la planta baixa, hi trobem el cuina- menjador i sala d’estar, un bany auxiliar, i després hi ha la zona del nucli d’escala i ascensor, tot envoltat amb una terrassa de 150.43 m². A la planta primera, trobem l’escala, l’ascensor i un passadís que dirigeix als 2 dormitoris amb un bany, i el dormitori principal amb un bany en suite i un balcó de 3,97 m². A la planta segona, hi ha la zona d’entrada a l’habitatge (el rebedor) que dona a l’escala i ascensor, al safareig i al aparcament, d’aquest últim, podem accedir al balcó o a la sala de serveis.

superfície

CASA SUPERFÍCIE m²
Planta Baixa 80,00
Planta Primera 80,00
Planta Segona 80,00
Total 240,00

CASA MADUIXA

Aquest projecte es tracta de la construcció d’un habitatge unifamiliar a la urbanització Marge i Terres Tarteres del Mig. L’edifici consta de tres plantes: planta baixa, la planta primera i planta segona. A la planta baixa, hi trobem el cuina-menjador i sala d’estar, un bany auxiliar, i després hi ha la zona del nucli d’escala i ascensor, tot envoltat amb una terrassa de 150.43 m². A la planta primera, trobem l’escala, l’ascensor i un passadís que dirigeix als 2 dormitoris amb un bany, i el dormitori principal amb un bany en suite i un balcó de 3,97 m². A la planta segona, hi ha la zona d’entrada a l’habitatge (el rebedor) que dona a l’escala i ascensor, al safareig i al aparcament, d’aquest últim, podem accedir al balcó o a la sala de serveis.

superfície

CASA SUPERFÍCIE m²
Planta Baixa 80,00
Planta Primera 80,00
Planta Segona 80,00
Total 240,00

CERVOL

Aquest projecte es tracta de la construcció d’un habitatge unifamiliar a la urbanització Marge i Terres Tarteres del Mig. L’edifici consta de tres plantes: planta baixa, la planta -1 i planta -2. A la planta baixa, hi trobem la zona d’entrada al habitatge (rebedor), que dona a la escala, ascensor, zona de serveis i safareig i el aparcament per a dos cotxes. A la planta -1, hi ha un espai distribuïdor on es troba l’escala i ascensor i un passadís que dirigeix a les 2 dormitoris i un bany, i dormitori principal amb bany en suite i balcó de 3,97 m². A la planta primera, troba l’escala i ascensor, un aseo i la cuina-menjador i sala d’estar que dona a una terrassa de 150.43 m² útils.

superfície

CASA SUPERFÍCIE m²
Planta Baixa 157,95
Planta Primera 95,91
Planta Segona 81,93
Total 335,79

LA VINYA

L’edifici consta de tres plantes:

Planta Semisoterrània amb una superfície construïda de 157,95 m². Aquesta edificació es planteja a un terreny, amb unes característiques particulars i per això aquesta planta, la subdividim en dues zones, una la de l’aparcament, que no comptaria como superfície edificable (92,73m²) i un altra, que denominem, zona d ́habitatge, que si que sumaria al total edificable.(65,22m²)Em volgut aprofitar la pendent del terreny i fem dues entrades independents a la planta semisoterrani, una a l’aparcament, amb pàrquing per 3 cotxes ,que es comunica directament, amb l’altre accés a l’habitatge per un passadís amb una escala, perquè aquest es troba a una cota superior. Hi ha en aquesta planta un dormitori, amb bany complert , el safareig, i el distribuïdor amb la escala i el ascensor. A la Planta Baixa, de 95,91 m² de superfície construïda Hi ha, un espai de Cuina –Sala d’estar- Menjador que dona accés a una terrassa de 63,85 m², i un petit bany auxiliar, amb la escala i ascensor que connecten totes les plantes. A la Planta Primera, de 81,93 m² de superfície construïda Hi ha, un espai de distribució cap a el dormitori principal que té un bany complert, i un espai de vestidor, dos dormitoris dobles i un bany complert.

superfície

CASA SUPERFÍCIE m²
Planta Baixa 97,35
Planta Primera 86,87
Planta Segona 75,27
Total 259,49

LA GUINGUETA

L’edifici consta de tres plantes:

A la Planta Soterrani amb una superfície construïda de 97,35 m². Hi ha dues entrades: una a l’aparcament, amb pàrquing per 2 cotxes, i l’altre per accedir a l’habitatge, per un distribuïdor que connecta amb les escales i l’ascensor, per poder accedir a les plantes superiors. Hi ha en aquesta planta un local tècnic, el safareig, i un traster.A la Planta Baixa, de 86,87 m² de superfície construïda Hi ha, un espai únic de cuina oberta connectat amb la Sala d’estar i Menjador que dona accés a una terrassa de 111,72 m², amb la escala i ascensor que connecten totes les plantes. També hi consta en aquesta planta un rebost i un lavabo. A la Planta Primera, de 75,27 m² de superfície construïda Hi ha, un espai de distribució amb tres dormitoris, el dormitori principal amb bany complert, un espai de vestidor i dos dormitoris més: un doble i l’altre individual. Hi ha, a més a més, un altre bany complert.